GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Waarom eindigt Vikings na seizoen 6?

De laatste 10 afleveringen van Vikings zullen binnenkort verschijnen op Amazon Prime Video.

Maker Michael Hirst legt uit waarom dit het juiste moment is om de show te beëindigen.
Met zoveel Vikings-geschiedenis willen veel fans van History Channel's Vikings, waarvan de laatste afleveringen voor het eerst worden gestreamd op Amazon Prime Video, niet dat de serie stopt.

Michael Hirst is echter blij om het verhaal op zijn voorwaarden af ​​te ronden. Zijn oorspronkelijke pitch voor History bevatte zelfs hoe hij de serie wilde beëindigen.
Michael Hirst was gefascineerd door hun cultuur en overtuigingen, en wilde al deze vooroordelen en clichés over hen omverwerpen.
Volgens Hirst was het tijd om de saga af te sluiten.
Dat gezegd hebbende, terwijl Hirst klaar is om over iets anders dan Vikingen te schrijven, weet hij hoe belangrijk de conclusie van dit verhaal is.

In de loop der jaren is Vikings uitgegroeid van een show over de leider van een klein boerendorp tot een uitgestrekt epos dat zich afspeelt in vele landen, terwijl legers elkaar de oorlog verklaren en een groep broers strijden om totale controle over hun vaderland.
"Ik moest deze verschillende verhaallijnen een bevredigende conclusie geven - een conclusie die op geen enkele manier vals speelde", legde hij uit. "En ik had het gevoel dat als ik eindes kon bedenken die bevredigend en gerechtvaardigd waren, het publiek hopelijk hetzelfde zou voelen, want ik hou zo veel van deze personages en het was erg belangrijk voor me."

Alle 10 resterende afleveringen van seizoen 6 zullen vanaf 30 december beschikbaar zijn op Amazon Prime Video.

Laat ons weten of jij ook uitkijkt naar het laatste seizoen van Vikings!

Laat een reactie achter

Back to the top