GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

WandaVision zal een liefdesboodschap zijn aan amerikaanse tv uit de laatste 50 jaar.

Ster Elizabeth Olsen bevestigde dat WandaVision een "grote montage" zal bevatten waarin de klassieke openingsscène van The Brady Bunch wordt nagebootst. Klassieke televisiefans kennen de iconische opening, waarin headshots van de hele Brady-familie samen in een raster van drie bij drie verschijnen en elkaar lijken op te merken. Deze scène zal niet de enige invloed zijn die The Brady Bunch heeft op WandaVision.

"Ik hield van tv en keek veel te veel naar The Dick Van Dyke Show, I Love Lucy en Bewitched". Vertelde Feige aan Empire Magazine. "De serie zal gaandeweg evolueren van deze stijl naar de stijl van Modern Family en The Office. De stijl van praten met de camera, wankele camera, documentairestijl."

Deze aanpak maakt deel uit van wat WandaVision onderscheidt van de andere releases van Marvel Studios. Paul Bettany keert terug als de Android Avenger genaamd Vision, die stierf door Thanos 'hand in Avengers: Infinity War. Bettany heeft gezegd dat WandaVision anders is dan alles wat Marvel Studios eerder heeft gedaan.
Elizabeth Olsen vertolkt haar rol als Wanda Maximoff, ook bekend als de Scarlet Witch, en leidt de serie tegenover Bettany.

Feige zegt dat WandaVision Wanda's mysterieuze krachten verder zal onderzoeken.
"Als je naar de Infinity Saga kijkt, denk ik niet dat iemand meer pijn en trauma heeft meegemaakt dan Wanda Maximoff. En geen personage lijkt zo krachtig te zijn als Wanda Maximoff. En geen enkel personage heeft een power-set dat zo slecht is gedefinieerd en onontgonnen als Wanda Maximoff, 'zei Feige in zijn Empire-interview. 'Dus het leek erop dat het verkennen van dat de moeite waard zou zijn na Endgame.

Wie is zich nog meer bewust van die kracht?

Waar komt het vandaan?

Heeft de Mind Stone het ontgrendeld?'

Veel vragen die vanaf 15 januari antwoorden kunnen krijgen! Wandavision komt uit op Disney+ op 15 januari!

 

Laat een reactie achter

Back to the top