GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

We kunnen niet wachten op Free Guy en Ghostbusters: Afterlife!

Iedereen had in 2020 een grote nood aan ontspanning. Maar door de COVID-19-pandemie die sinds maart levens domineert en overal ter wereld problemen blijft veroorzaken werden wereldwijd films en tv series teruggedrongen naar 2021.

De films die in 2020 wel uitkwamen, werden daartoe gedwongen via streaming, on-demand of tijdens de kleine periodes waarin theaters open waren. Hoe het met de filmindustrie gaat in 2021 valt nog te bezien, maar er zijn meerdere films waar we allemaal naar uitkijken.

Het Lowland Geeks team kijkt voornamelijk naar deze 2 films uit:

Ghostbusters: Afterlife

Deze film is het directe vervolg op Ghostbusters (1984) en Ghostbusters II (1989) en de vierde film in de Ghostbusters-franchise. Dertig jaar na de tweede film, verhuist een gezin naar een kleine stad, waar ze ontdekken dat ze verbonden zijn met de originele Ghostbusters en de geheime erfenis van hun grootvader.

De cast zal bestaan uit nieuwe personages die vertolkd zullen worden door Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace en Paul Rudd terwijl Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver en Annie Potts hun rollen uit de eerste 2 Ghostbusters terug zullen opnemen.

Ghostbusters: Afterlife was oorspronkelijk gepland voor release in de Verenigde Staten op 10 juli 2020, maar staat nu gepland voor 11 juni 2021.

Free Guy

is een Amerikaanse sciencefiction-actie-komedie met Ryan Reynolds in de hoofdrol.
In de videogame Free City in de open wereld is Guy (Reynolds) een niet-spelerpersonage (NPC) dat als bankbediende werkt. Dankzij een programma ontwikkeld door 2 programmeurs dat door de uitgever in Free City is ingevoegd, wordt Guy zich bewust dat zijn wereld een videogame is en neemt hij stappen om van zichzelf de held te maken door een race tegen de klok om het spel op te slaan voordat de ontwikkelaars het kunnen afsluiten.

Kortom een meta film over gaming met de perfecte acteur in de hoofdrol voor een meta film.

Free Guy was oorspronkelijk gepland om uit te komen in de Verenigde Staten op 3 juli 2020, na verschillende verschuivingen in de agenda staat de datum nu op 21 mei 2021.

Naar welke film kijk jij vooral uit?

Laat een reactie achter

Back to the top