GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

"Willy's Wonderland trailer is online and it's batshit crazy"

De aankomende horrorfilm, waarin Nicolas Cage het opneemt tegen een groep kwaadaardige animatronics (ja, echt waar), heeft zijn eerste volledige trailer laten vallen, en het ziet er absoluut krankzinnig uit. Cage schittert als een naamloze en stille loner die ermee instemt om een ​​Chuck E. Cheese-achtig familiecentrum schoon te maken in ruil voor autoreparaties.

Wat de pas ingehuurde conciërge niet beseft, is dat de plaats een kwaadaardig geheim herbergt, en ondanks een ernstige waarschuwing van lokale tieners, bevindt het personage van Cage zich in een strijd op leven of dood om te overleven tegen de Willy's Wonderland-mascottes, die tot leven komen.

De kwaadaardige robot / poppen staan ​​ook voor een verrassing wanneer Cage de letterlijke vulling uit hen begint te slaan. Inderdaad, de gewelddadige, bloederige en sexy trailer zorgt ervoor dat de stilzwijgende loner, een maniak op Rorschach-niveau wordt als iemand opmerkt: "Hij zit hier niet bij hen opgesloten, ze zitten hier bij hem vast!"

Regisseur Kevin Lewis beschreef deze film als "een eerbetoon aan Sam Raimi, hoewel het niet alle 'Raimi-ismen' heeft omdat ik het ons eigen wilde maken. Maar alleen de ziel ervan, het voelde gewoon aan als een Sam Raimi-film. Sam houdt ervan om de komedie en de horror te mixen, en er is komedie in onze film, maar de acteurs speelden het regelmatiger en geloofwaardiger. Dat is wat ik wilde , maar het hart en de ziel van Sam Raimi zit zeker in Willy's Wonderland. Hij is een van mijn favoriete filmmakers. "

ScreenMedia Films verzorgt de distributie en zal Willy's Wonderland (met een duurtijd van 89 minuten) uitbrengen in theaters en op digitale / on-demand vrijdag 12 februari.

Klik op onderstaande link voor de trailer zelf te kunnen bezien!

https://www.youtube.com/watch?v=jO9lc3wzifY

Ga jij kijken? Laat het ons weten!

Laat een reactie achter

Back to the top