GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Wonder Woman 3 aangekondigd door WB, Gal Gadot en Patty Jenkins keren terug.(spoilerfree)

Ondanks het feit dat de film geen totaal succes was bij de fans en voor verschillende meningen zorgden(onder meer door bepaald CGI effecten), krijgt Wonder Woman haar derde film.

Wereldwijd haalde Wonder Woman 1984 $36.1 miljoen op uit 42 markten afgelopen weekend, wat de wereldwijde opbrengsten op $85 miljoen brengen. Verder is dit het beste openingsweekend voor een film sinds de pandemie van dit jaar.

Bijna de helft van alle HBO Max-abonnees keek Wonder Woman 1984 op de dag van release naast "miljoenen abonnees die HBO Max kijken via een kabel, draadloos of andere partnerdiensten." HBO Max vertelde dat het totaal aantal gekeken uren op vrijdag 25 december "meer dan drie keer zo hoog was als op een normale dag in de vorige maand."

“Fans uit de hele wereld houden van Diana Prince, wat tot een sterk openingsweekend leidde voor ‘Wonder Woman 1984,’ we zijn enthousiast dat we haar verhaal kunnen verder zetten met twee échte Wonder Women — Gal en Patty — die de trilogie zullen afsluiten,” aldus Emerich.

Wonder Woman 1984 kwam uit op 25 december 25, 2020.
Ga jij kijken naar de volgende Wonder Woman?
let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top